DE PARTNER VAN DE ONDERNEMER

Pragmatisch en efficiënt

Ask2.Legal

Snel, efficiënt en kwalitatief online juridisch advies

Stel uw vraag

De Partner van ondernemers

Blienberg Advocaten is een dynamisch team van advocaten dat u met kwalitatief hoogstaande raad en daad bijstaat. Het is onze missie onze cliënten te ontzorgen.
Een goede en vooral continue begeleiding voorkomt vaak een onnodige escalatie van moeilijkheden. De betrokkenheid van ons team, samen met een degelijke kennis van uw onderneming, levert belangrijke voordelen op.

Pragmatische en betaalbare juridische begeleiding

De advocaten van Blienberg Advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden: contractenrecht, vennootschapsrechtbouwrecht, arbeidsrecht, insolventierecht en de privacywetgeving (GDPR). Hierdoor kan het Blienberg Team een globale, interdisciplinaire aanpak bieden. 
En dat aan betaalbare, transparante tarieven.

Elk probleem vraagt een andere aanpak. Daarom bieden we naast een op maat gemaakt advies in mensentaal ook een luisterend oor.

Raadpleeg hier onze Privacy Policy.

Juridisch advies voor ondernemers - ondernemingsrecht
Juridisch advies voor ondernemers - ondernemingsrecht

Blienberg Advocaten wil u als ondernemer ontzorgen.  Wij geven op een  betrouwbare en snelle manier advies bij alle juridische vragen en problemen inzake ondernemingsrecht waarmee de ondernemers dagdagelijks worden geconfronteerd. 

Lire la suite
Ondernemingen in moeilijkheden
Ondernemingen in moeilijkheden

Blienberg advocaten helpt u ook graag als het wat minder gaat met uw onderneming. Wij beschikken over een ruime know-how en veel praktijkervaring in het begeleiden van ondernemingen in moeilijkheden. We zijn expert in zowat alle deelaspecten van deze rechtstak.

Lire la suite
Bemiddeling
Bemiddeling

Bemiddeling is één van de mogelijke alternatieven voor de gerechtelijke procedure om geschillen op te lossen. De bemiddelaar, zoekt samen met de partijen naar een voor iedereen aanvaardbare oplossing. Tijdens een bemiddeling nemen beide partijen vrijwillig deel aan het proces.

Lire la suite
Procedure
Procedure

Is een gerechtelijke procedure vereist, dan staat het Blienberg team paraat om ook deze piste kordaat aan te pakken.We werken aan transparante prijzen en rapporteren maandelijks over onze prestaties. De waarde van het geschil is ook voor ons daarbij een belangrijke factor.

Lire la suite