Onze expertises

Onze expertises

Juridisch advies voor ondernemers
Juridisch advies voor ondernemers

Blienberg Advocaten wil u als ondernemer ontzorgen. Wij geven op een  betrouwbare en snelle manier advies bij alle juridische vragen en problemen waarmee de ondernemers dagdagelijks worden geconfronteerd. Wij zijn in vele aspecten van het ondernemingsrecht gespecialiseerd.

Lees meer
Ondernemingen in moeilijkheden
Ondernemingen in moeilijkheden

Blienberg advocaten helpt u ook graag als het wat minder gaat met uw onderneming. Wij beschikken over een ruime know-how en veel praktijkervaring in het begeleiden van ondernemingen in moeilijkheden. We zijn expert in zowat alle deelaspecten van deze rechtstak.

Lees meer
Bemiddeling
Bemiddeling

Bemiddeling is één van de mogelijke alternatieven voor de gerechtelijke procedure om geschillen op te lossen. De bemiddelaar, zoekt samen met de partijen naar een akkoord dat voor iedereen aanvaardbaar is. Tijdens een bemiddeling nemen beide partijen vrijwillig deel aan het proces.

Lees meer
Procedure
Procedure

Is een gerechtelijke procedure vereist, dan staat het Blienberg team paraat om ook deze piste kordaat aan te pakken.We werken aan transparante prijzen en rapporteren maandelijks over onze prestaties. De waarde van het geschil is ook voor ons daarbij een belangrijke factor.

Lees meer