DE PARTNER VAN DE ONDERNEMER

Pragmatisch en efficiënt

De Partner van ondernemers

Blienberg Advocaten is een dynamisch team van advocaten dat u met kwalitatief hoogstaande raad en daad bijstaat. Het is onze missie onze cliënten te ontzorgen.
Een goede en vooral continue begeleiding voorkomt vaak een onnodige escalatie van moeilijkheden. De betrokkenheid van ons team, samen met een degelijke kennis van uw onderneming, levert belangrijke voordelen op.

Net als een accountant op financiëel vlak zijn wij uw zakenpartner die u ter hulp komt bij alle grote en kleine juridische vragen en problemen die u op uw pad tegenkomt. 

Pragmatische en betaalbare juridische begeleiding

De advocaten van Blienberg Advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende takken van het ondernemingsrecht: contractenrecht, vennootschapsrechtbouwrecht, arbeidsrecht, insolventierechtprivacywetgeving (GDPR), intellectuele eigendomsrecht, wetgeving inzake marktpraktijken en consumentenbescherming en het ondernemingsstrafrecht. Hierdoor kan het Blienberg Team een globale, interdisciplinaire aanpak bieden. 
En dat aan betaalbare, transparante tarieven.

Elk probleem vraagt een andere aanpak. Daarom bieden we naast een op maat gemaakt advies in mensentaal ook een luisterend oor.

Hier vindt u onze contactgegevens. U kan steeds telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar advocaten@blienberg.com. U kan ook altijd uw vraag stellen via ASK2LEGAL