Uw partner

Uw juridische partner

Blienberg Advocaten is opgericht in juli 2014 door Magda Lauwers.

Naast Magda Lauwers telt het advocatenkantoor drie advocaten: Thomas Niclaes, Birgit Peustjens en Danielle Vlietinck. De advocaten worden in hun werk ondersteund door freelance administratief medewerkers.

Het kantoor is gevestigd aan de Brusselstraat 7, 2018 Antwerpen, recht tegenover het nieuwe justitiepaleis. De naam van het kantoor verwijst naar de historische benaming van de buurt rond het nieuwe gerechtsgebouw in de 18de eeuw.

De advocaten van Blienberg Advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende uiteenlopende takken van het ondernemingsrecht waaronder het vennootschapsrecht, het  insolventierecht, het contractenrecht, het bouwrecht, het arbeidsrecht, GDPR het intellectuele eigendomsrecht, de wetgeving inzake de marktpraktijken en de consumentenbescherming en het  ondernemingsstrafrecht. Hierdoor kan het Blienberg Team een globale, interdisciplinaire aanpak bieden.
Elk probleem vraagt een andere aanpak. Daarom bieden we naast een luisterend oor ook een op maat gemaakt advies in mensentaal.
Net als u accountant uw partner is op financiëel vlak, is het Blienberg Team uw juridische partner die u dagdagelijks bijstaat bij alle juridische problemen of conflicten die u op uw pad tegenkomt. Een open en directe communicatie is daarbij heel belangrijk. Wij willen het liefst pro- actief advies verlenen. Alleen op deze manier kunnen dure en lange juridische procedures vermeden worden.
Heeft u een juridisch probleem of een vraag? U kan ons steeds contacteren via onze interactieve website en ASK2LEGAL. Vanzelfsprekend kan u ons ook telefonisch contacteren of een mailtje sturen. Cliënten goed en degelijk adviseren kan immers ook op een minder formele manier.
Voor onze advisering putten wij uit onze praktijkervaring. Samen hebben onze advocaten meer dan 40 jaar ervaring.
Wij delen graag pro- actief onze kennis en ervaring. Op onze website vindt u gratis een groot aantal modelcontracten en juridische informatie die zeer nuttig kunnen zijn bij uw dagdagelijkse juridische vragen.
Onze dienstverlening en juridische begeleiding gebeurt ofwel aan een vaste prijs zodat u weet waar u aan toe bent, ofwel aan vooraf besproken en transparante tarieven. Wij geloven in uiterste transparantie- zowel in het dossier als in onze prijzen- en een doorgedreven communicatie met onze cliënt.
Als onderneming kan u ook kiezen voor de abonnementsformules zowel voor de online adviesverlening via ASK2LEGAL als voor de permanente dienstverlening waarbij wij uw 'inhouse juridische dienst' worden.