DE JURIDISCHE PARTNER VAN DE ONDERNEMER

Pragmatisch en efficiënt

De juridische partner van ondernemers

WERK IN VOL VERTROUWEN

Zou u advies aannemen van iemand die zelf geen eigen bedrijf heeft opgebouwd? Wellicht niet … kies daarom zorgvuldig wie u bijstaat. De juridische adviseurs van Blienberg kennen het klappen van de zweep en werken uitsluitend voor de zakelijke markt. Vertrouw op meer dan veertig jaar gecombineerde ervaring in duizenden zakelijke dossiers. We bekijken elke vraag met een frisse en onafhankelijke blik, altijd met de focus om uw onderneming vooruit te helpen.

EFFICIENTE EN EERLIJKE AANPAK

We raden al onze klanten aan om tijdig advies in te winnen bij één van onze specialisten bij elke stap die u met uw onderneming maakt. Net als een fiscalist die u financieel advies verstrekt, kan u altijd op Blienberg rekenen voor accuraat juridisch advies. Beschouw ons gerust als uw juridische beschermengel. Wij beschouwen het als onze missie om u gericht advies te geven in mensentaal. Hierbij staat uw belang als onderneming centraal. Zo voorkomt u problemen, conflicten en juridische procedures. U kan bij ons terecht voor advies met betrekking tot ondernemingsrecht, contractenrecht, vennootschapsrechtbouwrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, privacywetgeving (GDPR)intellectuele eigendomsrechtwetgeving inzake marktpraktijken en consumentenbescherming en ondernemingsstrafrecht. Wij bieden een overkoepelende aanpak over de verschillende vakgebieden. Doordat wij samen met u op een eerlijke en transparante wijze oplossingsgericht denken en adviseren, krijgt u altijd waar voor uw geld.

OPENHEID PRIMEERT 
Openheid is één van onze kernwaarden binnen ons bedrijf. We kiezen er bewust voor een oplossingsgericht aanpak die snel tot een bevredigend resultaat leiden.
Wij geloven in openheid - zowel in het dossier als in onze prijzen- en een informele communicatie. Onze dienstverlening en juridische begeleiding gebeurt ofwel aan een vast bedrag, zodat u weet waar u aan toe bent, ofwel aan vooraf besproken en transparante prijzen.
STOP MET PIEKEREN 

Een goede ondernemer dient zich op zijn klanten en zijn onderneming te kunnen concentreren. Juridische conflicten, vragen of problemen zouden u niet van uw werk mogen afleiden. Onze specialisten zijn er om u te ontzorgen. Uw problemen in kaart brengen, oplossen en alle partijen terug rond de tafel krijgen, is net onze missie. Een slimme ondernemer vermijdt immers ongecontroleerde conflicten. Zo houdt u meer tijd over om uw onderneming te doen groeien.

De leden van het Blienberg Team zijn gespecialiseerd in bemiddeling, wat voor vele dossiers een hele goede oplossing is gebleken. Als erkende bemiddelaars trekken wij hard mee aan deze kar die volop aan populariteit wint. Bij voorkeur blijven wij weg uit de rechtbank omdat die aanpak uw onderneming tijd en budget bespaart. Als het toch nog fout loopt, en zelfs bemiddeling niet meer helpt: wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de beslechting van geschillen voor de hoven en rechtbanken.